Critèris fets servir

Us estareu preguntant que amb quins criteris he seleccionat els restaurants de la llista /mapa? Doncs aquí us els explico!

*Cada garitu té una petita referència individual en el mapa, per saber què et trobaràs en el local. La tònica general és la que explico a continuació i els que surten de la norma (preu, poca quantitat, estil…) que són poquets, ja ho veureu quan trastajeu les referències.

Criteris generals:

  1. HI HE ANAT PERSONALMENT: No parlo d’oïdes ni us recomano llocs que crec que poden estar bé sense anar-hi. No. Tots els restaurants són lloc tastats personalment.
  2. BON MENJAR: Bona cuina, és a dir que quant surts de menjar, penses: Caram que bo el que he menjat, no m’han enganyat. Tant en els restaurants de cuina tradicional com als “moderns” hi ha molta enganyifa, així que els que trobaràs recomanats per mi, són els que no m’he sentit enganyat.
  3. BON PREU: Com que no estic forrat, la majoria de àpats et sortiran al voltant dels 17-25$. Sóc molt fan dels menús de cap de setmana, són una molt bona opció per menjar molt bé i amb un preu ajustat.
  4. LLOCS ON HI TORNARIA: Quan acabo de menjar a algun lloc nou, sempre em faig la mateixa pregunta, que és…. Hi tornaria? i depenent de la resposta és com qualifico els restaurant. Si hi poses algun però o algun detall… “és bo però un pel car”.. doncs vol dir pel que t’han ofert no hi tornaries. Simple. Tots els restaurants d’aquesta llista, són restaurants que hi tornaria de bon grat sense pensar-m’ho.

P:D: La llista està feta al llarg de més de 15 anys d’anar probant llocs, no us penseu que qualsevol lloc on menjo, el poso a la llista.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: